När blir det storvinst på Mega Fortune igen?

slotspel mega fortune

Om någon hade svaret på den frågan så skulle Mega Fortune sloten från Netent snart försvinna från casinon online. Progressiva slots handlar ju om att man aldrig vet precis vem som kommer att vinna den samlade vinsten och när. Det finns gott om den här typen av slots online men det är inte alla som blir lika populära som Mega Fortune. Tack vare slotens popularitet så byggs jackpotten hela tiden upp till nya rekordnivåer.

Det går inte att säga exakt när nästa vinst blir, men det kommer att bli vinst igen. Om du satsar på sloten så kan det bli du som vinner. Fast det ska du aldrig räkna med. Men möjligheten i sig är något som gör det så vansinnigt spännande att snurra på denna slot.

Så fungerar Mega Fortune sloten

Själva layouten på Mega Fortune är inget som du kommer att ramla av stolen av. Du får 5 hjul med symboler som har med lyxliv att göra. Till detta så kommer det 25 vinstlinjer som du kan aktivera. Ju fler linjer du aktiverar ju större blir din satsning. På hjulen så ser du bland annat en yacht. Kanske blir det något som du kommer att köpa om du lyckas vinna största jackpotten på spelet.

Den största jackpotten är den progressiva vinsten som hela tiden växer. Exakt vad den står i beror på när du väljer att snurra på sloten. Du ska se tydligt vilken vinst som är aktuell då du klickar igång spelet. Många gånger så rör det sig om flera miljoner och det är såklart något som kan få det att fladdra till rejält i maggropen.

Under hjulen så kan du ställa in din satsning. Om du är lite lat och känner att du vill ge järnet så använder du knappen för maxsatsning. Då dras största möjliga satsning från ditt spelkonto och så drar äventyret igång. Du kan spela på dator eller mobil med samma vinstchanser.

Mer om symboler på hjulen

Det är som sagt så att du kommer att se lyxiga saker på hjulen. Det finns givetvis en dyr klocka och så en ring med diamant. Men kanske viktigare än exakt hur symbolerna ser ut är vad de kommer att ge dig. Yachten till exempel är en wild symbol. Den fungerar alltså som en joker. Med yachten så kan du bilda vinstkombinationer med andra symboler. Det är bara scattern som inte kan ersättas av wild. Scatter symbolen pryds av champagne.

Om du får upp 3 scatter symboler på hjulen så kommer free spins att dra igång. När du spelar free spins så kan vinster gångras upp till 5 gånger. Om du får upp minst 2 scatters under dessa snurr så kan du också få fler free spins eller högre multiplikatoreffekt.

Den symbol som du verkligen vill se är bonussymbolen. I bonusspelet så kommer du att se ett lyckohjul. På detta finns det myntvinster eller jackpotvinst. Du kan också få möjligheten att snurra nästa hjul i hjulet. Det här kanske låter komplicerat men det är det inte. Du klickar på stopp för att se vad det blir för vinst.

Om hjulet stannar på en myntvinst så är det vad du vinner. Om det stannar på en pil så kommer nästa hjul att snurra igång. Om det stannar på en jackpott så vinner du den. Den största myntvinsten på hjulet ligger på 7500 men så finns det ju en progressiv vinst som kan bli hur stor som helst.

Rekordvinster och mindre förmögenheter

Musiken i bakgrunden påminner om disco och kan ses som humoristisk eller kanske lite peppig. Det här är ett spel som har gjort många glada. Det höll länge rekordet för utbetalning på slots online på summan 17.8 miljoner euro. Denna summa slogs senare av Microgamings Mega Moolah. År 2015 så var det en svensk i 30-årsåldern som lyckades vinna 8.6 miljoner euro på spelet. Det är en av de större vinsterna.

Det har blivit flera miljonvinster och nästan varje månad så snurras det fram några hundra tusen kronor på sloten. När skräller det igen nästa gång? Det skulle vi bra gärna vilja veta!